Жаңа жылға «Канапе» жасау тәсілі
23.12.2014 08:45
8680
Канапе
- 1 дана багет қара наны
- 200 г Пісірілген шұжық (варенная)
- Черии қызанағы
- 150 г балқытылған ірімшік
- Салат жапырағы бір орам
- Ақжелкен және аскөк
Дайындалуы:
Нанды кесіп оған балқытылған ірімшікті жағамыз.әр нанымызға бір бір салат жапырақтарын қойып шығамыз. Черии қызанағын ортасынан бөлеміз. Шұжығымызды дөңгелектеп кесіп суреттегідей формасын келтіріп тіс шұқығышты кіргіземіз. Шұжықтың арасына аскөк пен ақжелкен салуды ұмытпаңыз. Ең үстіне черии қызанағын қоямыз. Канапеміз дайын.
Бөлісу:
Қысқа да нұсқа. Жазылыңыз telegram - ға
Алдыңғы жаңалық
«Оливье» жаңа жылдық салатын дайындау тәсілі
Келесі жаңалық
Алматы облысында бір аптаға мыңға жуық жұмыс орны ашылды