«Оливье» жаңа жылдық салатын дайындау тәсілі
23.12.2014 06:52
15789
- жасыл бұршақ банкасы
- ет немесе колбаса
- жұмыртқа - 4
- картоп – 4, 5
- сәбіз - 1
- ащы қияр -100 г
- бияз 1
- тұз
- майонез
Жұмыртқа, картоп, сәбізді суға пісіріп аламыз. Барлығын кубикпен кесіп майонезбен араластырамыз. Қалауыңызша тұз салыңыз.
Бөлісу:
Қысқа да нұсқа. Жазылыңыз telegram - ға
Алдыңғы жаңалық
«Шапка мономаха» жаңа жылдық салаты
Келесі жаңалық
Алматы облысында бір аптаға мыңға жуық жұмыс орны ашылды