Жаңа жылдық салаттар
Сельдь под шубой
- Балық 300 гр
- Картоп – 2 дана
- Бияз – 2 дана
- Сәбіз – 2 дана
- Жұмыртқа – 2 дана
- Сыр – 100 г
- Қызылша – 2 дана
- Майонез
- Аскөк
Картоп, сәбіз, қызылшаны суға пісіріп аламыз. Үккіштен өткіземіз. Балықты ұсақ етіп кесіп, биязды блендерден өткіземіз. Жұмыртқаны да суға пісіріп аламыз. Сыр мен жұмыртқаны үккіштен өткізіп, бірге майонезбен араластырамыз. Барлығын қабаттап бірінен үстін бірін саламыз. Арасына майонез жағамыз
Цезарь
- Салат жапырақтары – 1 орам
- Тауық – 1 дана
- Жұмыртқа – 2 дана
- Кептірілген нан ұнтақтары
- Черри қызанақтары
- Сыр
- Соус
Мимоза
- Жұмыртқа пісірілген— 6 шт
- Сыр — 100-150 г
- Балық консервасы — 1 бан.
- Майонез — 250 г
- Бияз — 3 шт
- Күнбағыс майы (замороженное) — 100 г
- аскөк
- желкек
Салатты қабат қабат жасаймыз. Ортасына майонез жағып отырыңыз. Үстелге қояр алдында біраз тоңазытқышта тұрғаны абзал
Греческий салат
- Фета - 200 г
- Қызанақ – 2 дана
- Қияр – 1 дана
- Болгар бұрышы(сары) – 1
- Бияз (қызыл) - 1 шт
- Лимон шырыны (жартысы лимонның)
- Қара зәйтүн (сүйексіз) - 80 г
- Салат жапырағы
- Зәйтүн майы
- Желкек
- Тұз
- Қара бұрыш