23 Желтоқсан 2014, 06:49
Гранатовый браслет салаты
Көкөністерді (қызылша, сәбіз, картоп) пісіріп аламыз. Бөлек ыдыстарға үлкен үккіштен өткіземіз.
Тауық етін суға қайнатып, пісіреміз.
Қалауыңызша тұз қосыңыз. Піскен соң кубикпен немесе ұзыннан кесіңіз. Жұмыртқаны пісіріп алып, үлкен үккіштен өткіземіз. Биязды ұсақ турап, өсімдік майына құырамыз. Грек жаңғағын блендерде ұсатамыз.
Салат салатын ыдысыңыздың ортасына стакан қойыңыз. Осы стаканды айналдыра бірінен соң бірін ингридиенттерді салып отырамыз. Арасына майонез, тұз, бұрыш салып отырамыз