Құрамы:
Піскен қызылша – 3-4 тал
Алма – 1 тал
Жүгері – 3 ас қасық
Асқаймақ (майонез)
Мейіз – 100 гр
Жаңғақ – 100 гр
Жасалуы:
Қызылша мен алманы төрбтұрышы етіп, біркелікі тураймыз. Үстіне консервіленген жүгеріні қосамыз. Мейізді жылы суға жуып, жаңғақты майдалап үгітіп қосамыз. Осы ингредиенттерді жақсылап араласытырып, қалауыңызша сәндеп ұсыныңыз.
Ас болсын!
Бөлісу:
Қысқа да нұсқа. Жазылыңыз telegram - ға
Алдыңғы жаңалық
Чебурек немесе майға қуырылған бәліш
Келесі жаңалық
Астана мешіттерінде сурдоаударма қызметі іске қосылды